(6-6-2012)

The Amazing world of Embouchure and Singing! Hoewel pas op 2 november 2013, kunt u nu al met dit unieke project kennismaken en u opgeven voor deelname. Van harte aanbevolen!

Vooraanstaande internationale deskundigen uit de (para)medische wetenschappelijke wereld  en vermaarde zang-, brass- en houtblaaspedagogen zullen op begrijpelijke en heldere wijze uitleg geven hoe de mens tot blazen en zingen komt en wat daarbij komt kijken.

Doel van dit  International Educational Project of Embouchure (IEPE):
Instructie geven/kennis aanreiken over de meest recente wetenschappelijke inzichten aan amateur en professionele blazers en zangers (zowel docenten en studenten van muziekscholen en conservatoria in Nederland, als dirigenten van HAFABRA en koren), opdat men tot de meest optimale muziekperformance kan komen voor zichzelf of pupillen.
Behandelaars verkrijgen kennis die ze kunnen gebruiken bij de inrichting van de behandeling van musici met klachten, waardoor een optimaal behandelresultaat mogelijk wordt.

Vorm:
Afwisselende educatieve dag met voordrachten vol met allerlei instructieve filmpjes, plaatjes, verhalen uit de praktijk, voorbeelden door topartiesten ter illustratie, discussie momenten met de zaal, verbinding tussen musici en behandelaars via contacten in de wandelgangen en stands met productpresentaties.
 

Conservatoriumstudenten opgelet:
Het Prins Claus conservatorium in Groningen, dat participeert in dit IEPE, biedt aan de entreegelden te betalen voor alle docenten en studenten (van zang, koper- en houtblaasinstrumenten) via hun persoonlijk opleidingsbudget.

Lees de Flyer voor meer informatie 

 

 

Terug